lennartssonlinnea.blogg.se

Lussekatter

Publicerad 2012-11-30 17:22:43 i Allmänt,

Tror ni kan gissa vad vi har pysslat med hela dagen! har gjort mer som vi redan lagt i påsar. gigantiska blev dom.
Ikväll ska jag ta mig en sväng förbi affären för att handla lite gott, och vidare till emma där jag har tänkt spendera kvällen och bara ta det lugnt. Ska bli skönt att träffa henne lite eftersom det var hur längesen som helst! (är inte alltid samma emma som jag skriver om här på bloggen, båda har samma för- och efternamn).
Hoppas också att hon har tid och lust att klippa mig imon, behövs iaf inom en snar framtid!!
 
 

Kalmar-shopping

Publicerad 2012-11-27 23:16:49 i Allmänt,

Kom hem för drygt en timme sen, har myst runt i kalmar i eftermiddag och kvällen. igen. fast denna gången med mina föräldrar. Till mig själv så handlade jag faktist bara en jättesöt topp!
Var på stan med izabella igår med, så kostade på mig ett par byxor till eftersom de andra gick sönder helt i fredags när vi var ute och dansade. och mina gamla svarta byxor jag egentligen vill ha finns inte kvar i min storlek, har kollat både i karlskrona kalmar och uppsala!! jävla skit :)
Nehepp nu blir det lite julklappsinslagning och godis innan jag somnar.
 
249:- från bikbok, älskar den.
199:- /styck på cubus och kappahl
 
 

Partaj

Publicerad 2012-11-25 00:36:47 i

Hejsan hoppsan.
Var ute igår med några kompisar, har väl inte direkt något att säga om det. förutom att natten slutade lite si & så haha. Blev en "jag ska ALDRIG mer dricka", får se hur länge det håller ;)
Och trots att jag mått dåligt idag och trött som ett fån så lyckades jag faktist ikväll ta mig in till stan igen, till jonatan och emma för att äta lite gott och kolla film. har precis kommit hem och känns som jag kommer sova skönare än jag nånsin gjort. upp o jobba imon med, är ju så pigg på det just nu.

Securitas-nördar som vanligt..

Kalmar

Publicerad 2012-11-22 12:53:27 i

Tog en runda till Kalmar med min bror och hans familj igår för ikea & modehuset! köpte bara ett par jeans och julklapp till mamma, min bror däremot brände pengar att man kan tro han vunnit på lotto..
Asså denna jävla förkylning jag har är jag så trött på!! ena dagen är de bättre, nästa är man död, och så håller det på. hade mer än gärna blivit frisk nu.

Vet att det blivit mycket bebisbilder nu, men kan inte låta bli att lägga ut denna på juno från ikea igår :)

Kakmonstret

Publicerad 2012-11-20 20:05:00 i Allmänt,

Igår var izabella här eftersom vi bestämt oss för att ge oss på att baka kakmonstret-muffins.
Tycker faktist att de blev rätt häftiga och även goda!
Var i stan idag en sväng på förmiddagen för att hämta hem mina provlinser, köpte lite nya underkläder och lämnade tillbaka ett linne som jag ångrar mig på.
Stannade sen till hos min bror och brorsdöttrar o har vart där hela dagen.
 
Lilla sötnosen
 
 

Dop

Publicerad 2012-11-18 19:48:34 i

Lilla plutten döptes idag. allt gick superbra förutom att alla barn sprang runt som fan fram och tillbaka i kyrkan precis när Juno skulle döpas. Kanske kommer bilder på oss som stod där framme sen om jag hittar någon fin.

Här är iaf på Junos tårta

Helgen

Publicerad 2012-11-17 21:24:28 i

Sitter just nu och fixar naglarna till dopet för lilltjejen som är imon.
Bion i torsdags (Breaking Dawn Part 2) var faktist bra. så dom pengarna ångrar jag inte!
Sedan igår sket jag i att gå ut eftersom jag inte är riktigt frisk än, så kollade film o lite med Emma Anne Linus och Nyhagen. var även uppe på stan en sväng vid uteställena o hälsade på lite folk. Efter att emma & anne gått hem stannade jag hos linus och nyhagen o kollade film halva natten, men kul hade vi och övertrötta var vi!
Min bror är bortrest så hade hans lägenhet nu i helgen, haha kan bokstavligt säga att jag sprang hem då på natten, var ganska så rädd :)
Så tänkte idag på morgonen att jag skulle ta mig en långrunda runt Saltö innan frukost.. men så fort jag kom in igen ringde pappa o frågade om jag ville följa med till Kosta och kolla affärer och att de skulle åka typ NU. så var bara att slänga på sig lite smink, ta med frukosten i bilen och så har vi vart där hela dagen. i mysbyxor eftersom jag inte hade något annat med mig..
Men det var mysigt, var till och med en liten julmarknad utanför. vad jag älskar julen!

Längtar till jul

Publicerad 2012-11-14 23:03:34 i Allmänt,

Kände för lite julstämning idag så körde på julmusik och paketinslagning!!
(sjöng såna vackra toner med min hesa förkylningsröst att mamma inte kunde sluta skratta, vet inte riktigt hur jag ska ta det)
Imonkväll om jag mår bättre blir det troligen bio med josefin. är inte något stort twilight-fan precis, men hon behövde nån att gå med så vad gör man inte. det är alltid trevligt att hitta på nåt.
På tal om att hitta på något.. en kompis tjatar som fan på att jag ska med ut på fredag, men känns som jag vill hoppa det eftersom jag mår som jag mår, har inte tid just nu med att det ska bli värre bara för jag är ute en kväll.
Förövrigt ska jag nog lägga ifrån mig datorn nu, facebook går inte att va inne på iaf.. svämmar över med zlatan-uppdateringar.
 

Ullared

Publicerad 2012-11-13 17:34:40 i Allmänt,

Kom aldrig iväg till ullared i lördags eftersom mamma blev magsjuk. så åkte igår istället! hittade faktist bara jättelite saker, men hade de kul iallafall trots att jag var genomförkyld o hade feber redan igår. Alltså var hemresan inte jätterolig när jag inte ville något hellre än hem till sängen. var supertrött o hade tydligen bara flummat när jag pratade när vi kom hem igårkväll/inatt haha.
Har iaf legat i soffan hela dagen idag.. är ju alltid trevligt att inte kunna andas genom näsan, ha lock för öronen & inte känna smaken på det man äter :)
Slänger upp bilder nedanför på vad jag handlade när vi var iväg.
 
Detta skalet till iphone är superfint! men märkte dessvärre när jag kom hem att det inte gick att använda eftersom min telefonjävel är sönder.
Fick allt utom parfymen av mina föräldar, så det blev en ekonomisk ullaredsresa!
Hoppas verkligen att mina bröder inte får syn på det här, för detta är en del av min julklapp till dom..

Lite shopping

Publicerad 2012-11-09 17:03:00 i Allmänt,

Fick reda på idag att det är slut på mina veckor på Lernia, så det är jättetråkigt..
Ska förövrigt till Ullared imon så ska bara ta det lugnt ikväll och lägga mig tidigt, ska ju ändå upp vid 4 imon. blir nog film och varm choklad ikväll, fryser ihjäl annars i detta huset :)
Tänkte visa lite som jag inhandlade när vi var på stan igår, köpte även en farsdagspresent eftersom det firas på söndag!
 
H&M 159:- (egentligen 199, men hade 20% rabatt)
Är just nu lite förälskad i den här tröjan, som är mycket glittrigare än vad som syns på bilden! har till o med funderingar på att köpa den i blått.. onödiga pengar kanske?
 
Hårolja från proffs.

121106

Publicerad 2012-11-06 22:15:03 i Allmänt,

Även att jag egentligen inte orkar gå till Lernia varje dag så har det faktist blivit superkul nu! det är riktigt skönt att få komma iväg och träffa människor som när man faktist gick i skolan.. kommer sakna detta lite sen när dessa veckorna är slut. Efter jag slutade idag har vi bara myst runt på stan hela dagen, hade en jacka att lämna igen som jag inte ville behålla och sen har jag kollat ut mig lite annat som jag får se om jag köper!
Försöker förövrigt hitta nåt fint att ha på mig nästa vecka då det är dop o jag ska stå framme i kyrkan, vilket går mindre bra.
Ikväll har min äldsta bror & hans flickvän varit hemma, åt hemmalagad pizza, fikade o kollade gamla fotoalbum. man kan faktist ha rätt så kul åt det, hur man såg ut :)
 
Trots att de inte passar in så slänger jag upp några bilder som är tagna för några helger sen

Familj

Publicerad 2012-11-04 23:43:16 i

Haha ligger här o ska sova och tänker lite för mig själv..
Men jag måste bara säga att jag är så glad att jag har min familj, och så glad för att jag har syskon. de stöttar mig vad jag än gör. och utan dom finns det vissa val som jag annars inte skulle våga ta.
När jag va mindre bråkade jag jämt med mina syskon, men nu har de verkligen växt upp, de är så fina och bryr sig så mycket att jag själv kan bli förvånad ibland, jag skulle aldrig byta bort dom mot något annat.

Inte ofta jag skriver om känslor här. men det är bara så skönt att få skriva av sig.

Mmm Marabou

Publicerad 2012-11-03 22:42:44 i

Idag har vi vart en runda på farfars grav för att lägga krans och tända ljus eftersom det är allahelgona. Har även pratat på skype med min fina vän som flyttat till USA, man saknar ju henne här hemma lite sådär...

Min drog ikväll (L)

Rock you like a hurricane

Publicerad 2012-11-03 01:46:01 i

Har precis gått och lagt mig efter att ha vart inne hos min bror & hans flickvän, vi kollade lite filmer och åt gott. Rock of ages & Footloose fick det bli.
Innan idag tog jag mig ett besök hos optikern för undersökning o beställning av linser. det är helt sjukt va dålig syn jag fått, ser knappt nåt på högerögat. Hade iaf egentligen för stort brytningsfel än vad linser gjordes i, men de skulle spåna i detta och försöka få ihop nåt för min skull. så det är jag supernöjd med.
Hatar egentligen när folk klagar över deras liv tex. på fb och liknande, men just nu kan det faktist ta och stoppa upp något någonstans.

Godnatt från världens tröttaste tjej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela