lennartssonlinnea.blogg.se

Barnvakt

Publicerad 2012-10-29 20:17:00 i Allmänt,

Idag på lunchen gick bella och jag en sväng på stan, skulle köpa en jacka som jag lagt undan och lite smått och gott. visar på ett inlägg imon när jag orkar.
Sen var jag och hämtade min brorsdotter hos en kompis till henne i stan, så vi gick upp en runda till leksaksaffären där hon fick lite grejer av en gammal klasskompis som jobbar där, haha hon hade så roligt åt hans namn på hela hemresan! Meja tjatade om en liten halloween-muffins som hon ville ha när vi kom in på ett fik med, så det va bara att ta fram plånboken :) hon har vart här hemma nu hela dagen/kvällen, har fixat iordning lite chokladpudding eftersom min bror snart kommer hit på en fika.
 

Party

Publicerad 2012-10-27 18:57:09 i Allmänt,

Vet att det är dött med uppdatering här. men är på Lernia varje dag så händer absolut ingenting som är nödvändigt att skriva.
Igår blev det iallafall fest och utgång, var lite sådär, inte superkul men inte heller supertråkigt.
Tog frukost på mcdonalds med emma imorse och sen ringde min bror så vi tog oss en runda i affärerna och åt lunch på Michell's, ganska så kul har vi faktist haft! imon är de även kalas för min kusin emilia!
 
Några bilder från gårdagen
väktare nr.1

121021

Publicerad 2012-10-21 14:17:11 i

Var jättegott på Harrys igårkväll, tog nån slags toast med fläskfilé och grejer. skulle dessutom kunna leva på deras ost/vitlöksbröd.
Vi stannade kvar ganska länge och bara tog de lugnt, åt chokladfondue och lyssnade på 2trubadurer.
Var simskola imorse och jag hade stabilt sidoläge inför alla barn o föräldrar. tur jag älskar att prata inför folk så... (?)
Har precis beställt lite goda pizzor så är nu på väg till mattias för att spendera eftermiddagen där.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Publicerad 2012-10-20 17:07:00 i Allmänt,

Har precis vaknat efter någon timmes sömn, behövde jag efter gårdagen!
Emma och jag var nämligen på party hos lite securitas och några andra killar, var ens inte meningen att jag skulle dricka igår överhuvudtaget, men de lyckades tydligen både få mig till de och att gå ut. asså kvällen va helt klart den bästa på länge! Helt plötsligt hamnade vi också hos några tanter på våningen över, haha de va helt galna men fan så roligt!! vet dock inte va det var de bjöd oss på, mådde inte allt för bra efter det :)
Kanske ska tillägga att hela kvällen var gratis, eftersom vi blev bjudna på dricka och kom in gratis på utestället/före alla i kön eftersom vi hade med oss en vakt, är ju ändå ganska bra att känna sådana människor.
Fick åka hem redan kvart över 8 imorse då min kompis behövde hem för att va barnvakt, vilket resulterar i att jag är riktigt trött idag.
 
Så dags att ta sig en dusch och försöka bli människa igen.. ska nämligen ut och äta på harrys ikväll med hela familjen. kommer väl dock må illa bara jag kommer in där eftersom det var där vi var ute igår, bara tanken på alkohol. Ska bli jättemysigt, får hoppas maten är god med!
 
 

121016

Publicerad 2012-10-16 14:52:00 i Allmänt,

Blev väckt imorse av att min moster var här med frallor och fika, så vi satt och pratade ett tag.
Var iaf på möte sen på förmiddagen och efter det tog johanna & jag en snabb sväng på stan, orkade knappt kolla så köpte ingenting. Fick ta och hälsa på malin med eftersom hon hade några grejer som jag skulle hämta.
Imon börjar jag tydligen på jobbcoachning på Lernia som ska va på heltid... går redan hos en jobbcoach på ett annat företag och dessa kmr ju helt klart krocka? vetifan hur arbetsförmedlingen tänker här, är så trött på det.
 
Drömde förövrigt en otäck dröm inatt, var på min gamla skola och skulle sova där, så va de en massa läskiga människor överallt och nån tjej som hade dött i ett av rummen haha.. kan inte få ut den ur huvudet! man kanske inte borde kolla på skräckfilmer trots allt, hur gammal man än är :)

Hejsan hoppsan lillebror

Publicerad 2012-10-14 17:10:00 i Allmänt,

Emma kommer snart hit, vi ska baka nåt gott o kika någon film tror jag.
Måste även tipsa om mina nya favoriter på mcdonalds som jag smakade inatt, Chili cheese. friterade med ost/chili-fyllning. haha är kanske lite efter med detta, de har nog funnits ett tag verkar det som. Är snarare mer som snacks än mat, men så goda!! får nog till och med be pappa köpa med sig hem sen..

Shopping

Publicerad 2012-10-13 11:15:00 i Allmänt,

Den här toppen inhandlade jag igår (mkt finare i verkligheten)
Lindex 249:-
 
Och här är örhängena jag köpte häromdan
Glitter 80:-
 
Ikväll är det party på carlandra för malin som fyller 20! så jäkla synd att jag ska upp o jobba och även köra tidigt dagen efter. så stannar nog inte så länge, har också bestämt mig för att inte dricka. är rätt mkt folk o så ska jag va nykter, skitkul.. eller så stannar jag så jag kan köra lite vänner.
 

Stan

Publicerad 2012-10-11 15:36:00 i Allmänt,

Vet att det är segt här, men händer inget i mitt liv just nu och gör det så är det alltid samma saker..
Var iaf och simmade igårkväll, tycker det är så skönt när de släcker ner, tänder ljus och bara koppla bort alla tankar för en stund. men eftersom jag har så förbannat ont i hals o huvud blev det bara halva sträckan av vad jag brukar, alltså 20 längder. men de räckte kände jag! badade med min brorsdotter lite tidigare också.
 
Idag var jag faktist uppe tidigt, skulle va på arbetsförmedlingen innan de ens hade öppnat? sen fick jag åka hem i en hast då mamma kom på att hon va tvungen att ha bilen. men åkte in till stan igen efter ett tag för att träffa emma o vickan en sväng, vi skulle leta present till en annan kompis också.
Köpte mig ett par örhängen men inte bestämt om jag ska behålla dom än, som med allt annat jag köper :) har vart så jäkla sugen på thai-mat hela dagen men inte fått min vilja igenom... så fick bli wrap på mcdonals.
 
Jag idag, dålig mobilbild dock.

Härliga söndag

Publicerad 2012-10-07 22:37:13 i

Godkväll. Hemma efter en superbra dag i Rödeby! herregud va jag ska sova gott nu.
Började med lite jobb på simskolan. fick ta över o undervisa andra grupper än vanligt idag pga att många simlärare var borta. inte de bästa, men de gick..

Tog mig sen en sväng till emma för lite prat och scones-fika. resten av dagen o kvällen fram till nu har jag vart hos mattias och fina brorsdöttrar. blev för (ovanligheten skull?) tv-spel, god mat & filmtittande!
Min andra bror hade köpt med sig lösgodis från Hemmakväll, och ja, kan säga att skulle man äta upp allt skulle det va slut år 2014. spyr bara tanken på godis just nu.
Fick med mig det som blev över hem med, som att jag inte redan hade nog som ni såg i det tidigare inlägget.

Puss & godnatt

Fredag

Publicerad 2012-10-06 01:18:03 i

Hade några ärenden idag som var tvungna att fixas, samt möte på arbetsförmedlingen och handlade lite. blev även en god lunch på Matkult!
Ha vart hos min bror inne i stan hela kvällen för film och lite gott, tills min andra bror med familj också kom och gästade oss, älskar såna kvällar med dom!!
Sitter nu uppe och nattpratar lite med mamma, får se vad resten av helgen har att bjuda på :)

Fika

Publicerad 2012-10-04 13:15:00 i Allmänt,

Okej, josefin körde verkligen slut på mig på gymmet igårkväll,
haha mina ben nu asså...
Startade dagen idag med att göra scones, var så längesen o de är ju så gott! synd man blir mätt så fort bara. mamma blev iaf glad :)
Har även rensat i smink/nagellackslådorna, helt sjukt va mycket skit jag hade samlat på mig under åren!
Just för tillfället har jag fastnat framför Gossip girl, men måste snart fixa till mig lite för fika med några kompisar.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela