lennartssonlinnea.blogg.se

Malmö

Publicerad 2012-12-28 22:15:34 i Allmänt,

Här sitter jag med feber och genomförkyld. har sovit hela dagen, inte ens vart upp o borstat tänderna eller ätit middag.. men fick pallra mig upp vid 6 då min moster med familj var hemma en sväng. ska snart lägga mig igen, fattar inte hur man fortfarande kan va trött så mkt som jag sovit. men gäller att vila upp sig till nyår på måndag.
I onsdags var jag inne på mellandagsrean med izabella, det här hittade jag mig
Grå tröja (superskön) och linne från gina tricot. Ringar från ur&penn.
 
Sedan igår bestämde josefin och jag oss för att åka till det nya köpcentret Emporia i Malmö. trots att vi missade tåget som vi både skulle ta dit och hem så hade vi det supermysigt. Virriga som höns var vi där inne, men var rätt magiskt. kommer absolut åka dit igen någon gång under nästa år!
Och detta hittade jag där.
Från en affär som hette Whoops. man ser dåligt på bilden men är silvriga stenar.
Hårolja från Bellbox. har hört att den ska va bra, var rätt så dyr. sen på köpet så luktar den väldigt gott!
 
När jag kom hem inatt så överraskade pappa mig med en ny plattång, bara för jag hade råkat klaga dagen innan om att den jag har nu blivit kass <3

Julafton

Publicerad 2012-12-25 21:06:07 i Allmänt,

Nu är julen slut.. men har haft den bästa julaftonen på rätt länge och julklapparna är jag sjukt nöjd med!
Har firat pappa med idag som fyller år.
Här kommer en liten titt på vad jag fick:
 
iphone-högtalare, smyckesskrin & ett litet hemmabiosystem som jag inte tog kort på eftersom jag redan satt upp det! av mamma o pappa.
Plånbok och ljuslykta av min äldsta bror o hans tjej.
Tröja och tavla på tjejerna av min andra bror med familj.
Fick också pengar av farmor o morfar. är så nöjd med allt!!
 

Nu tändas tusen juleljus

Publicerad 2012-12-23 11:47:00 i

Hej! Har vart en lugn helg, mest julfixande/julhandlande hit och dit.
En kompis till mig fick barn igår så någon dag i veckan blir det bebisgos. Nu ska jag fräscha upp mig lite, klä granen och sen blir det lite julmys med emms!
Gjorde papparkakor igår, okej åt väl mer av degen än va jag bakade kanske.

Godis

Publicerad 2012-12-18 14:04:22 i Allmänt,

Hela familjen var hemma i söndags då det var dags att göra julgodis.
usch vad jag älskar julen.
Rocky roads, mjölkchokladkola, kanderade mandlar & polkagrisfudge.
Om jag får säga det själv så blev fudgen gudomlig haha!
 
Kom precis hem nu efter att ha vart inne hos min bror sen igår. Vi var på stan och sen hjälpte jag han att slå in massa julklappar och fixa med ett "fotokollage" i en jättestor tavla, vilket tog hela kvällen :)

Hobbit

Publicerad 2012-12-16 13:34:00 i Allmänt,

Hejsan hoppsan.
Min bror drog med mig på bio igårkväll. Skulle se Hobbit och var så jävla tveksam på den eftersom så mycket jag sett av sagan om ringen-filmerna så har jag inte gillat dom alls. Att jag sen skulle sitta där i 3 timmar gjorde ju inte saken bättre..
Men nu ska jag va ärlig, den va faktist helt okej! älskade inte den, men var klart sevärd. har ju dock inget att jämföra med eftersom jag inte sett de andra filmerna, vilket jag nu tydligen ska göra i dagarna.. men ja, den funkade och kändes inte så jättelång, var till och med mer rastlös när vi var på Breaking Dawn ;)

121211

Publicerad 2012-12-11 22:33:00 i Allmänt,

Har varit i stan i hela dagen med emma, blev inget med det igår. så min moster och kusiner var här, fikade på ostbricka och spelade lite. Och på kvällen passade jag mejan.
Köpte mig bara ett par vantar idag eftersom jag glömde mina på bussen imorse, gjorde likadant förra året då jag fick köpa nya 2 ggr. Inte alls som att slänga pengar i sjön... dags att hålla i de nya riktigt nu.
Imon ska jag nog bara ta det lugnt vad jag vet nu, blir så när man är den enda som är arbetslös.

Veckan som gått

Publicerad 2012-12-10 11:31:24 i Allmänt,

Hej! tänkte väl skriva lite om min vecka som varit. skriver bara om de dar som det hänt nåt :)
I söndags 2/12 så var det dags att fira mamma o bror som fyllde år senare i veckan. så hela familjen var hemma på middag, fika och spel.
Tisdagen sen så var jag i kalmar med några kompisar. köpte inget men det var jättetrevligt, dock kallt. på kvällen var det sedan dags för mejas "julfest" i gympahallen!
På torsdagen hade jag lite ärenden hos optikern och arbetsförmedlingen på morgonen, resten av dagen gick jag på stan o kikade i affärer med johanna, och jag menar verkligen resten av dagen. avslutade kvällen med lite storhandling till mamma på maxi eftersom jag ändå var iväg.
Emma och jag spenderade sedan en stor del av fredagen på Kassabrons pizzeria där vi åt o bara tog det lugnt! Stannade även kvar hos henne hela kvällen då de skulle baka lussekatter, julpynta och äta lite gott.
På lördagen ringde min bror o frågade om jag kunde hänga med ut till Lyckeby för att leta julklappar med honom, gick dock inte så bra för honom eftersom han bara hittade 2 av 10st.. haha. Han följde med mig hem och spenderade kvällen här med chips & dipp och Hamilton eftersom jag var ensam hemma i helgen.
Igår var det även äntligen dags för julavslutning på simskolan med fika, julmusik och familjebad. Detta året kan jag även säga att vårt luciatåg i vattnet gick superbra! Direkt vidare till Kassabrons för avslutning och pizza. Kvällen tillbringade jag i stan med några vänner för spel och film.
 
Idag tvingar emma in mig till stan trots detta vädret... vill inte ge mig ut!!

Acne killer

Publicerad 2012-12-01 21:27:03 i Allmänt,

Vill testa den här egentligen, eftersom jag ofta kan ha problem med hyn i ansiktet själv. Synd att den ska va så dyr bara, men kanske är värt det.
Är en ansiktsmask som är nyinkommen från usa, har ingen aning om den funkar men har hört folk som sagt att den är superbra. Tänkte ta lite fakta om den från deras hemsida så kan ni gissa själva, eller är den bara läskig? :)
 
Acne Killer är en revolutionerande ansiktsmask som tar bort finnar, pormaskar, orenheter, små hårstrån och överflödigt fett. När Acne Killer torkar suger den med sig finnar, pormaskar och det fett och de bakterier som orsakar problemen med acne ut ur porerna. Den tränger djupt ner i porerna och sedan suger den bokstavligen ut orenheterna ur huden! Eftersom Acne Killer dödar bakterierna som orsakar acne motverkar den också framtida utbrott.
Den lyfter dessutom bort den fula rodnaden som ofta medföljer acne och minskar ärren. Acne Killer avlägsnar också döda hudceller från hudytan. När de slipas bort känns huden renare, fräschare och lenare.
 
Om du inte är helt nöjd lämnar du bara tillbaka resten av produkten och får dina pengar tillbaka utan några frågor.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela