lennartssonlinnea.blogg.se

130107

Publicerad 2013-01-07 21:46:23 i Allmänt,

Tjosan hejsan.
Har vart iväg hela dagen, varit på stan med emma eftersom jag skulle hitta födelsedagspresenter till en annan kompis. sen har jag suttit barnvakt åt fina brorsdöttrar!
Var iaf inte det jag tänkt skriva egentligen, tänkte bara berätta att jag är så jävla trött på arbetsförmedlingen. längtar tills jag är ute därifrån.........sdgkjsdklgjsdklg
Onödigt inlägg :)

Makramé-armband

Publicerad 2013-01-06 14:46:00 i Allmänt,

För några dagar sen köpte jag lite material till att göra ett armband. de 2 första gångerna jag försöke gick det sönder av nån konstig anledning, tredje gången lyckades jag jättebra och blev klar med armbandet ända till pappa eldade upp det när han skulle smälta ihop det sista vid knäppningen..
Nu har jag iallafall lyckats, var riktigt kul att göra så kommer säkert inom snar framtid göra mer :)
Där armbandet knäpps (syns inte på bilden) blev det inte så fint o inte riktigt som det skulle kanske, kan iaf skylla på att det är första gången haha.
Resultat:

Veckan

Publicerad 2013-01-05 21:11:57 i Allmänt,

Vet att jag är seg här så får väl ta och berätta om min senaste vecka, det jag kommer ihåg haha!
I söndags tog jag mig en sväng till emms på förmiddagen eftersom jag va tvungen att klippa mig, efter va de så skönt!! sen skulle vi till min moster med släkten på mammas sida, fikade o stannade över kvällen. Åkte även in till min brors lägenhet i stan där jag vart ända till i torsdags.
På nyår var jag i stan med tjejerna, sen fisktorget där det var proppfullt vid 00.00 och sen på Sliver en sväng. har inte direkt nåt att säga om kvällen, mådde så dåligt av förkylningen o hade inte superkul. har ens inga bilder från den.
Onsdagen gick jag upp på stan en sväng med emma för att hjälpa henne hitta praktikplats, sen mötte upp amanda o följde med när hon skulle pierca sig och sen gick vi på stan resten av dagen. köpte en ny parfym från Hugo Boss & en berlock till mitt armband. På kvällen träffade jag izabella som gjorde mig sällskap på en långrunda runt hela stan/björkholmen/sturkö, vilket tog sin lilla tid.
Dagen efter ringde mamma o frågade om jag ville hänga med till växjö, vilket jag gjorde o köpte mig en superfin!! väska.
Igår skulle jag in till Lernia och sen var jag hos min bror med familj i princip hela dagen o kvällen.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela