lennartssonlinnea.blogg.se

Acne killer

Publicerad 2012-12-01 21:27:03 i Allmänt,

Vill testa den här egentligen, eftersom jag ofta kan ha problem med hyn i ansiktet själv. Synd att den ska va så dyr bara, men kanske är värt det.
Är en ansiktsmask som är nyinkommen från usa, har ingen aning om den funkar men har hört folk som sagt att den är superbra. Tänkte ta lite fakta om den från deras hemsida så kan ni gissa själva, eller är den bara läskig? :)
 
Acne Killer är en revolutionerande ansiktsmask som tar bort finnar, pormaskar, orenheter, små hårstrån och överflödigt fett. När Acne Killer torkar suger den med sig finnar, pormaskar och det fett och de bakterier som orsakar problemen med acne ut ur porerna. Den tränger djupt ner i porerna och sedan suger den bokstavligen ut orenheterna ur huden! Eftersom Acne Killer dödar bakterierna som orsakar acne motverkar den också framtida utbrott.
Den lyfter dessutom bort den fula rodnaden som ofta medföljer acne och minskar ärren. Acne Killer avlägsnar också döda hudceller från hudytan. När de slipas bort känns huden renare, fräschare och lenare.
 
Om du inte är helt nöjd lämnar du bara tillbaka resten av produkten och får dina pengar tillbaka utan några frågor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela